Mano mėgstamiausi vlogeriai//blogeriai

Labas, labas, labas. Ilgai galvojau su kokiu įrašu pas jus atlėkti šį kartą. Nusprendžiau parašyti jums savo mėgstamiausius blogerius ir vlogerius. Tad linkiu gero ir įdomaus skaitymo.

Neskirstysiu vietomis, kurie įdomesni ir, kurie ne tiek, nes vis tiek kiekvienas esame vis kažkuo išskirtinis.
Taigi, pirmiausia rekomenduočiau jums Petite monday tinklaraštį. Apie jį sužinojau tuomet kai pradėjau mokytis konservatorijoje. Todėl, jog jo savininkė yra mano anglų mokytoja. Galbūt paklausite kodėl tiklaraštis nėra anglų kalba? Patikėkit, pati nežinau. Bet lietuviu kalba skaityti taip pat yra nuostabu, ypač kai gyvename tokioje gražioje šalyje kaip Lietuva, nors nemeluosiu, kad šioje šalyje yra ir negerų dalykų. Kodėl mane patraukė šis blog'as? Nežinau, mane žavi tokios rašliavos. Jos man lyg išlietos mintys, kurios skrieja iš menininko gyslelių žmoguje. Ji rašo pakankamai retai, tačiau  kai tik gaunu pranešimą, jog yra įkeltas naujas įrašas, laimės pilnomis kelnėmis, bėgu skaityti. Kiekvienas įrašas visuomet vis kažkaip nustebina.
Toliau norėčiau pasidalinti Happiness&sadness tinklaraščiu. Jo autorė buvo kuriam laikui dingusi iš rašymo erdvių, tačiau pagaliau sugrįžo, kuo aš lig šiol labai džiaugiuosi. Galiu pasakyti, kad jos rašymo stilius ir taip kaip ji nuoširdžiai rašo labai žavi! Patiko kaip rašė ankščiau, tačiau dabar rašo dar geriau. Su nekantrumu laukiu kiekvieno įrašo, nes jie gali netgi suvirpinti giliausias sielų ar širdžiu versmes! Labai rekomenduoju užeiti ir paskaityti.
Dar vienas meninis tiklaraštis - niekas nemiegos.Apie jį sužinojau tada, kai grįžusi prie rašymo patekau į blogerių susirašynėjimo grupę. Autorės išliejamos mintys yra kažkas wow. Niekad ankščiau nesu nieko tokio skaičiusi, manau, kad jūs taip pat. Todėl, labai neišsiplėsiu ir leisiu tiesiog patiem nubėgti ir paskaityti jos meno.

Na, o ką galiu pasakyti apie vlogerius? Mažai kada žiūriu juos. Užsienio vlogerių netgi nežiūriu. Kodėl? Neklauskite, nes net nežinau. Galbūt, jeigu pasiūlytumėte šio įrašo komentaruose kažko įdomaus, tuomet būtų laikas pradėti? Na, o šiaip iš Lietuvos vlogerių kartais pažiūriu Justinos Gafaro video, kurie yra apie makiažą. Taip pat kartais pažiūriu Deimantės Vaičiūtės video filmukus.. Jos kanale galite rasti visko, visko. Ir kasdieninių, ir apie makiažą video. O kaipgi aš žiūrėsiu jos video, jei neužmesiu savo akytės į Edvino Frukto bei Džestinos filmukus? Manau, visi žinote juos, todėl nė nepasakosiu. Tačiau, jog nepradėtumėt manęs peikti, pasakysiu tiek, kad Lietuvoje video filmukų kūrėjai tikrai nėra labai jau geri, todėl, kad kuria labai vienodus filmukus.

O kokius tinklaraščius skaitote jūs?  Kokius vlogerius žiūrite?Pasidalinkite jų kanalais komentaruose!

Komentarai

  1. kaip smagu matyti savo tinklaraščio pavadinimą šiame įraše! ačiū tau! ♥

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nera uz ka❤️ sekmes rasyme ir toliau:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū už gražius žodžius!! sekmes ir tau!❤️

    AtsakytiPanaikinti
  4. MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
    Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  5. KAIP ATSIŽINTI MANO NAUJĄJĄ ŽMOGAUS PAGAL DR ODION ... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 vedybų metų aš ir mano žmona gyvenome laimingai kartu, mes labai mylėjome vienas kitą ir aš mylėjau mano šeima jie buvo mano pagrindinis prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome po truputį argumentų, kuriuos, kaip aš žinau, turi kiekviena pora, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po to, kai argumentas, kad aš grįžau namo, aš negalėjau susiradusi mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat supakavo savo ir vaikų krepšius. Palikusi pabandžiau jai paskambinti, bet aš negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugo namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, aš nusivyliau Aš nežinojau, ką daryti, pradėjau vartoti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį, nustojau eiti į darbą. Man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi mano kūno dalis, kurios negalėjau gerai veikia, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau, kad kažkas liudija apie vyrą c pasitaręs su gydytoju ODION ir kaip jis per 3 dienas sugrąžino savo žmoną, aš negalvojau apie tai. Aš jam pranešiau ir papasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos. Jis sakė, kad mano problemą man labai lengva išspręsti. taip pat liepė man pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, ir aš jam pasakiau, kad juo pasitikiu, ir jis paprašė tam tikros informacijos, kurią jam daviau. Po 3 dienų žmona grįžo namo su vaikais. Aš buvau labai nustebusi, matydama ją. tarsi svajonė man, ji pradėjo verkti ir atsiprašė manęs, pasakiau jai, kad gerai, aš jai atleidžiu, kad esu laiminga, kad ji grįžo, dabar mes laimingai gyvename kartu. Jei tau skauda širdį dėl to, kad tavo žmona ar vyras paliko tave dėl bet kokio mirties ar burtų taško, taip pat dėl ​​apsaugos burtų, taip pat norėdami išspręsti teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu rašybos patarėju, vadinamu dr. ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki draugai, tai mano liudijimas. Mes susituokę 5 metus ir kartu buvome 9 metus. Buvome išsiskyrę 4 mėnesiams. Jis nori ir nenori gelbėti mūsų santuokos. Mes buvome puiki pora (bent jau aš tuo patikėjau) ir ginčijamės retai. Likus mėnesiams iki išėjimo iš namų jis buvo toks neaktyvus ir daug miegojo. Supratau, kad jis turi emocinį romaną su kažkuo, ir jis patvirtino, kad jis ją traukia. Tada jis pasakė, kad nebemyli manęs ir negali gyventi su manimi. Maldavau, verkiau ir taip kelis mėnesius. Man taip reikėjo pagalbos ir norėjau, kad mano vyras sugrįžtų. Naršiau internete, kai pamačiau ponios liudijimą apie tai, kaip daktarė Ajayi, didysis burtų ratukas, padėjęs išgydyti miomą, ir ji galėjo susilaukti savo vaiko, o tai savo ruožtu grąžino ramybę namuose. ji atsisako savo kontakto ir aš jį nukopijavau, iš pradžių buvau skeptiškai nusiteikęs susisiekti, bet man tikrai reikia ilgalaikio mano problemos sprendimo, todėl išsiunčiau jam žinutę, kurioje paaiškinau mano situaciją. Jis liepė būti ramus, kad ateis mano vyras. grįžk pas mane, jei turėčiau elgtis taip, kaip jis nurodė, aš padariau viską, ką jis man liepė, ir ketvirtą dieną gavau iš jo atsiprašantį tekstą, sakantį, kad jis nežino, kas jį užklupo. Tą vakarą jis grįžo namo ir maldavo. už visus jo neteisingus veiksmus ir nuo to laiko mūsų meilė ir santuoka buvo stipresnė. Noriu ypatingai padėkoti puikiam burtininkui daktarui Ajayi už gerą darbą ir už tai, kad vėl padariau mane laimingą. Jei susiduriate su ta pačia santuokos problema arba turite kitų problemų, kurios jus slegia, šiandien susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu: Drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“ numeriu: +2347084887094. Jis sugeba atlikti bet kokį burtą, kurį tik gali sugalvoti, aš esu gyvas liudijimas.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Mano gyvenimas buvo sunaikintas, kai vyras man siuntė daiktus, po 13 metų mes buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, išbandžiusi tiek daug būdų, kaip susigrąžinti vyrą. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir klausė, kas tai yra, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Aš niekada nesupratau, ką jis turėjo omenyje, nesunku susigrąžinti savo vyrą. Jis sakė, kad jis naudojo burtą, norėdamas susigrąžinti savo žmoną, kai ji paliko jį kitam vyrui. Mano bosas. Jis man davė DR ODION el. Pašto adresą, kuris padėjo susigrąžinti žmoną. Aš niekada netikėjau, kad tai pavyks, bet neturėjau kito pasirinkimo susisiekti su mano pasakymais, ir jis paprašė mano informacijos mano vyras galėjo pasiūlyti išmesti jam burtą ir aš nusiunčiau jam išsamią informaciją, bet po dviejų dienų mama man paskambino, kad mano vyras meldžiasi, jog jis nori manęs grąžinti, aš niekada netikėjau, nes tai buvo tik svajonė, o aš turėjau skubėti pas mamą ir, mano nuostabai, klūpėdamas klūpojo, kad mano vyras prašytų manęs atleisti, kad jis nori manęs ir vaiko namo, kai aš pasakiau DR ODION pokalbį dėl staigaus vyro pasikeitimo ir jis aiškiai pasakė: manęs, kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad jis niekada nepaliks kitos moters. Dabar aš ir mano vyras vėl grįžome kartu ir pradėjome daryti juokingus dalykus, kurių dar nebuvo daręs, jis mane džiugina ir daro tai, ką manoma daryti kaip vyrui, nesikaupiant. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba skambinkite telefonu +2349060503921 ARBA taip pat „WhatsApp“.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Aš tyriau dvasinį gydymą per meilės kerus, iš to, ką perskaičiau, burtų daktaras gali užburti meilę ir sugrąžinti pasiklydusį meilužį, nepaisant atstumo. Aš taip pat skaičiau, kad bet kokią dvasinę problemą gali išspręsti tikras burtų daktaras, tačiau ne visiems galima padėti. Man pasisekė, kad susisiekiau su dr. ODION per jo el. Laišką (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp“ +2349060503921. atlikus keletą tyrimų. Mano vyras privertė mane išgyventi pragarą, kai paliko mane su 18 mėnesių dukra gyventi pas savo meilužę. Viena iš jo priežasčių buvo ta, kad jis dar nėra pasirengęs rūpintis mūsų vaiku. Padėtis privertė mane nusivilti, visą laiką buvau sutrikusi ir pamažu patyriau smegenų traumas, nes buvau bejėgė ir beviltiška. Aš maldavau DR ODION padėti man protiškai ir iš tikrųjų pareikšti jam savo dabartinę santuokos sutartį ir sustiprinti mūsų jausmus vienas kitam. Po to, kai buvo ištartas burtas, nors ir šiek tiek tikėjau, kad jis veiks, buvau nustebinta dienos, kurią man davė dr. ODION, mano vyras grįžo pas mus. Maža to, pasikeitė mūsų jausmai vienas kitam, užkeikimas pašalino abejones, susijusias su mūsų vaiko maitinimu. Šiuo metu taip jaudinuosi. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp“ +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Jau du kartus buvau santykių sagoje su savo vyru, jis mane apgaudinėja su kita moterimi, kuri nori įsitikinti, ar sugenda mano namai, o mes netgi atsidūrėme ties skyrybų riba, ir jis nusprendė mane palikti kitai moteriai , Kalbėjau su savo drauge apie skyrybas ir ji rekomendavo daktarą AJAYI, kuris išgelbėjo mano santuoką ir grąžino mano vyrą. Vakar jis atsiklaupė ir dėl visko atsiprašė. Daugiau niekada neinu į skyrybų žiuri. Esu laiminga, kad mano šeima grįžo, o vaikai - laimingi. Jei turite panašių santykių problemų. Susisiekite su didžiuoju burtų raštu daktaru Ajayi savo el. Pašto adresu: Drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094. Mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų, jog skyrybos niekada nėra atsakymas. Ačiū dr Ajayi, jūs esate geriausias ir 100% patikimas burtų ratukas. Aš visada būsiu dėkinga.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tai tikrai pasiteisino ir aš didžiuojuosi galėdamas tai paliudyti. Mačiau įrašą apie tai, kaip ponia susigrąžino savo vyrą DR AJAYI. Jis padėjo jai susigrąžinti buvusį vyrą. Mano žmona išsiskyrė su manimi prieš 1 metus, norėdama gyventi su kitu vyru, ir aš bandžiau ją paleisti, bet negalėjau, todėl stengiuosi padaryti daug dalykų, kad ji susigrąžintų, ir ji atsisako grįžti pas mane. Vieną dieną apsilankau forume, norėdamas sužinoti, kaip ją susigrąžinti, ir ten pamačiau ponią, liudijančią, kaip DR AJAYI padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po to, kai jis buvo susietas su kitos moters kerais, o dr. AJAYI buvo jai . Nors niekada netikėjau dvasiniu darbu, aš nenoriai jį bandžiau, nes buvau beviltiška ir susisiekiau su juo bei paaiškinau jam savo problemas, didžiausia mano nuostabai, DR AJAYI padėjo man sugrąžinti savo moterį po 2 dienų, o dabar mano santykiai yra tobuli tiesiog kaip jis pažadėjo. Visam laikui sugrąžinus buvusį burtą, jūs ne tik sugrąžinsite mylimą žmogų, bet ir vėl sujungsite savo mylėtojų jausmus, kad būtumėte laimingi su tuo asmeniu. Dabar mano moteris elgiasi su manimi kaip su karaliumi ir visada sako, kad ji mane visą laiką myli. Jei išgyvenate sunkumų savo santykiuose, DR AJAYI gali padėti išspręsti santuokines problemas. Kreipkitės į jį elektroniniu paštu: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“ ARBA „Viber“ numeris +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  12. Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras ir efektyvus internetinis rašybos ratukas, galingas ir tikras. Jo vardas yra dr. Ilekhojie, jis man neseniai padėjo suvienyti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su dr. Ilekhojie, jis užbūrė man meilės kerą, o mano vyras, sakęs, kad vėl neturi nieko bendro, paskambino man ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis grįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų leidėjas turi galių atkurti nutrūkusius santykius ir juos sugrąžinti. nes dabar esu labai patenkinta savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia jo pagalbos, dr. Ilekhojie taip pat gali pasiūlyti bet kokio pobūdžio pagalbą, pavyzdžiui, skyrybų bylų, teismo bylų, mirties burtų išsprendimą, dvasinę apsaugą. Ačiū! susisiekite el. paštu: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ arba „Viber“: (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Esu iš JAV Vašingtono. Aš visada žadėjau rekomenduoti tiems žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes jūsų el. Pašto suradimas buvo geriausias dalykas, koks man nutiko, dr. Ilekhojie, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kurį pažįstu. Buvau taip nusiminusi, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienyti meilės burtų ir nuostabu, kad tai pavyko. Laimingai gyvenu su mieliausiu gyvu vyru ir už tai meldžiausi. Ačiū dr. Ilekhojie nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką jūs padarėte man, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinotumėte apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės per savo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 El. Paštas gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Gyvenimas yra daugybės klausimų paslaptis, į kurią reikia atsakyti, su kokia bėda susiduriate žemėje?
    Ar jūsų vyras ar žmona paliko gyvenimą be gero paaiškinimo, dėl kurio jūs susipainiojate ir norite, kad jie sugrįžtų į savo gyvenimą? Daktaras Ajayi yra tinkamas žmogus šiam darbui, jis yra galingas burtų ratukas, palaimintas jo protėvių ir dievų priimtas kaip jų ruporas žemėje. Daktaras Ajayi man padeda išgelbėti mano sugedusius namus, sugrąžindamas man savo vyrą savo galingu burtu. . Aš ir mano vyras buvome išsiskyrę 9 mėnesius be bendravimo, bet su daktaro Ajayi užkeikimu jis grįžo ir mes vėl esame viena laiminga šeima. Jei susiduriate su bet kokiomis gyvenimo problemomis ir jums reikia greito sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi burtų raštu. „Viber“ arba „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Kaip galingas burtų ratukas, vadinamas daktaru AJAYI, padėjo man sugrąžinti savo meilužį per 48 valandas. mano meilužis, kuris išsiskyrė su manimi nuo praėjusio birželio, ir visos mano pastangos jį susigrąžinti buvo bergždžios. Aš jį taip myliu, kad kiekvieną kartą, kai pamatau jį su kita mergina, pyksiu. Taigi vieną dieną pamačiau moters liudijimą internete. Kaip šis didis vyras, vardu DR AJAYI, padėjo jai susitaikyti su vyru. Mano laimei, ji nutraukė DR AJAYI kontaktą. Taigi aš greitai paskambinau numeriu ir maždaug po 2 valandų išsiunčiau jam pranešimą el. Paštu, jis man perskambino ir atsakė į mano el. Laišką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė išsamią informaciją apie procesą ir priemones, kurių reikia imtis. Jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų melstis už mane, ką aš ir padariau. Aš padariau viską, kad įsitikinčiau, jog mano maldos buvo baigtos, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis atėjo prašyti manęs prašyti atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. . DR AJAYI dėka taip pat galite atsiųsti jam el. Laišką: drajayi1990@gmail.com arba jo „WhatsApp“ arba „VIBER“: +2347084887094 ir būkite tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti.

    AtsakytiPanaikinti
  16. Noriu pasakyti pasauliui apie didįjį ir galingąjį vyrą, vadinamą daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir nebeatsisakė manęs ir mūsų vaikų, kai paklausiau, kokia problema, jis man pasakė, kad įsimylėjo mane ir norėjo skyrybų. Buvau taip suskaudusi, kad verkiau visą dieną ir naktį, bet jis išėjo iš namų, aš kažko ieškojau internete, kai pamačiau straipsnį, kaip puikus ir galingas daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui panašių situacijų, tokių kaip mano, ten buvo jo kontaktas, todėl aš jį išsiunčiau žinutę, pasakojančią apie mano problemą, jis man pasakė, kad netrukus grįš mano vyras. Aš padariau viską, ko jis paprašė kitą dieną, kad nustebčiau, mano vyras grįžo namo ir prisiekė niekada daugiau neišeiti. jei santuokoje išgyvenate sunkų laiką, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259 arba El. paštas (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  17. Po 4 metų santuokos netekau vyro kitai moteriai. Turėjome gražią santuoką, tačiau jis užmezgė santykius su bendradarbiu, kuris jį vijosi. Jis gyvena netoli savo darbo ir atsisakė kalbėtis su manimi ar grįžti namo. Buvau taip nuniokota ir man buvo sunku susitvarkyti. Aš labai sunerimau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydama internete, susidūriau su Amber luke komentaru, kuriame teigiama, kad daktarė Ilekhojie padėjo jai išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po 2 dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir žada daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į savo vėžes. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Visa tai ačiū dr. Ilekhojie. Jei jums reikia pagalbos, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Jo el. Paštas gethelp05@gmail.com. Taip pat pasiekite jį „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  18. Aš esu laimingiausias žmogus žemėje šiandien, nes šiandien mano penkerių metų bėgęs vyras grįžo pas mane ant kelių su ašaromis akyse maldaudamas man atleisti ir priimti jį atgal. Daktaras Ilekhojie tai padėjo užburti. pamačiau jo elektroninį laišką internete, kur mergina paskelbė, kaip daktaras Ilekhojie jai padėjo, todėl nusprendžiau susisiekti su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai. Daktaras Ilekhojie yra savo žodžio žmogus, nes viskas pavyko taip, kaip jis man pažadėjo. kokia yra jūsų santykių problema, kurią norite išspręsti? susisiekite su dr. Ilekhojie. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com arba Whatsapp / Viber +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

  19. Kiekvienas čia patyręs emocinį širdies skausmą supras, kaip aš jaučiuosi, ir suprasiu, kodėl dėjau daug pastangų, norėdamas susigrąžinti savo gyvenimo meilę, kol sutikau didįjį dvasinį žmogų dr. Ajayi, visa tai atrodė neįmanoma ir aš pradėjau prarasti viltį susigrąžindamas Dennise'ą, jis paliko ir pasakė, kad niekada daugiau nenorėjo manęs matyti savo gyvenime, o aš buvau ragana už jo progreso stoką ir jis negali progresuoti gyvenime. Susitikęs su puikiu dvasiniu žmogumi dr. Ajayi, jis man grąžino vyrą tai, ko niekada nebesijaučiau įmanoma, ir aš tapau visų namų ir darbo juokju, net jo verslo partneris juokėsi iš manęs ir vadino mane vardais. Dabar aš šypsosi, nes jiems suteikiamas kvietimas į vedybas, kad jie taip pat gautų pagalbos iš šio gero vyro. Susisiekite su juo el. pašto adresu drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  20. Gyvenimas yra daugybės klausimų paslaptis, į kurią reikia atsakyti, su kokia bėda susiduriate žemėje?
    Ar jūsų vyras ar žmona paliko gyvenimą be gero paaiškinimo, dėl kurio jūs susipainiojate ir norite, kad jie sugrįžtų į savo gyvenimą? Daktaras Ajayi yra tinkamas žmogus šiam darbui, jis yra galingas burtų ratukas, palaimintas jo protėvių ir dievų priimtas kaip jų ruporas žemėje. Daktaras Ajayi man padeda išgelbėti mano sugedusius namus, sugrąžindamas savo vyrą savo galingu burtu. . Aš ir mano vyras buvome išsiskyrę 9 mėnesius be bendravimo, tačiau su daktaro Ajayi užkeikimu jis grįžo ir mes vėl esame viena laiminga šeima. Jei susiduriate su bet kokiomis gyvenimo problemomis ir jums reikia greito sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi burtų raštu „Viber“ arba „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Noriu labai padėkoti puikiam burtų ratukui, žinomam kaip daktaras Ajayi, už didžiulį dvasinį darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, sugrąžindamas savo buvusį mylimąjį po daugelio mėnesių išsiskyrimo ir vienišumo. Tuo esu įsitikinęs, kad esate siunčiamas į šį pasaulį gelbėti žmonių nuo širdies plyšimų ir taip pat padėti mums rasti kiekvienos santykių problemos sprendimą. tiems iš jūsų, kurie turi vieną ar kitą santykių problemą, kodėl gi ne susisiekti su DR Ajayi. tai yra geriausia vieta, kur galite išspręsti visas problemas, įskaitant darbo vietų trūkumą ir paaukštinimus, įrišimo ir vedybų burtus, skyrybų ir patrauklumo burtus, sėkmės ir loto burtus, vaisingumo ir nėštumo burtus, taip pat verslo sėkmę ir klientų augimą , laimėjusios teismo bylas ir daug daugiau. susisiekite su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba parašykite jam Whatsapp / Viber numerį: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  22. Mano vyras paskutinius mėnesius mane apleido ir atsisakė grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl aš kentėjau ir tai buvo velniška kova, bet aš nusprendžiu kartu, kaip buvo anksčiau, tada prisijungiau prie interneto ir mačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. pašto adresas yra (gethelp05@gmail.com). Taigi aš turėjau susisiekti su juo ir paaiškinti jam savo problemą. Vos per 48 valandas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo ir jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Negaliu padėkoti dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man. Susisiekite su juo, jei turite panašių problemų. El. Paštas: gethelp05@gmail.com
    „Whatsapp / Viber“: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  23. Tai pasakojimas apie neįtikėtiną patirtį, kurią patyriau, kai subyrėjo mano santuoka, kuriai galiausiai padėjau per daktarą Ilekhojie, ir aš žadu pasidalinti tuo visiems. Sutikau daktarą Ilekhojie, kuris padėjo man susivienyti su vyru per 7 dienas nuo jo susibūrimo užkeikimo ir sustiprino mūsų santuoką bei suteikė ramybę ir meilę mūsų santuokoje. Mano vyrų šeima, norėjusi, kad mes išsiskirtume, taip pat atsiprašo visų neteisingų pastangų atskirti mūsų santuoką. ramybė dabar atkurta manyje ir mano vyre, ir mes turėjome puikų kalėdinį draugą. Daktaro Ilekhojie pagalba radau sau laimę, kad gautumėte daugiau informacijos ir galėčiau susisiekti su juo per:
    El. Paštas: gethelp05@gmail.com
    „Whatsapp / Viber“: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  24. išgyvenau blogesnį gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš paklausiau jo, kur aš suklydau, bet jis man nepateikė jokio atsakymo, o jis išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai internete sutikau dr. Ajayi burtų ratuką, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras yra pas savo sekretorių darbe ir jis yra jos užkeiktas. padaryti ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moterimi, nes mano vyras yra šalia manęs ir mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi burtų ratuko dėka, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos bet kokiai problemai spręsti. Dr Ajayi yra teisus už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber \ WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  25. Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Būdamas bankininku, mano 8 metų vyras apleido mane ir mūsų vaikus, paliko namus ir kitą dalyką, kurį išgirdau, kad jis mato mergaitę, bandžiau visomis įmanomomis priemonėmis jį sugrąžinti namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir net nepaisė vaikai. Buvau nusivylusi ir ieškojau pagalbos, kol pamačiau įrašą apie dr Ajaja dvasingą žmogų. Jis patikino, kad užkerės ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, pagalvojau ir pagaliau susisiekiau su juo vėlgi mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė, o mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Daktaras Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

    El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  26. kai susidūriau su burtų raštu daktaru Ajayi, buvau susigraudinęs, nes mano vyras keletą mėnesių išėjo iš namų ir atsisakė grįžti, visi mano prašymai nebuvo atsakyti tol, kol pamačiau ponios, kuri aprašė, kaip burtų vedėja daktarė Ajayi, liudijimą. padėjo jai įsidarbinti gerai apmokamame darbe ir pasakė, kad jis sugeba atlikti kitokį burtą, ji numeta savo numerį: +2347084887094 Paėmiau numerį ir parašiau burtą. Ratukas daktaras Ajayi paaiškino mano situaciją ir tai, kaip mano vyras staiga išėjo iš namų, jis man pasakė, kodėl mano vyras išėjo iš namų atlikęs burtą, jis jam skyrė tik septynias dienas, kad sugrąžintų laimę į mano gyvenimą, nes aš laimingai gyvenu su savo vyru ir laukiamės antrojo vaiko. Jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemos, apie kurią galite pagalvoti, susisiekite su burtų rašikliu jo „Viber“ arba „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. Ar jums skauda širdį? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigrąžinti savo buvusįjį “, jis iš tikrųjų yra tikras ir sąžiningas meilės burtų ratukas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybės, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyrą, bet jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodąją magiją, kad jis manęs nekęstų ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris grąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad dr. Ogala gali padėti greitai susigrąžinti buvusį vaikiną. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad manęs taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vėl džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dėkoju galingam burtų ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. jei esate čia ir jūsų mylimasis jus atsisako, arba jei jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siųskite el. laišką šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.

    AtsakytiPanaikinti
  28. Ar susiduriate su problemomis savo santuokiniuose namuose ir norite greitai išspręsti savo gyvenimo problemas Dr Ajayi yra dvasingas žmogus, kuris gali jums padėti bet kokioje situacijoje, su kuria susidūrėte. Jis padėjo man susitaikyti su vyru meilės kerais po 2 metų gyvenimo . susisiekite su „WhatsApp“ / „Viber“: +2347084887094 dėl jūsų sprendimo, dr. Ajayi taip pat tinka vaistažolėms, kurios gali išgydyti bet kokią ligą ar ligą, neleidžiančią jums jus pabandyti, ir pažadu, kad grįšite pasidalinti savo liudijimu kaip aš darau.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Aš taip didžiuojuosi, pasitikiu savimi ir esu kupina gyvenimo, kad galiu čia pasidalyti savo liudijimu, tiesiog negaliu patikėti, kad mano vyras dabar yra namuose ir pasakoja mums, kaip tuščias jis jautėsi visą laiką, kol jo nebuvo. Jis paliko mane ir sukėlė stiprų skausmą po skyrybų, kas būtų pagalvojęs. Visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai susisiekiau su daktaru Egwali, kuriam jis padėjo man sugrįžti į savo gyvenimo įpročius. Aš esu viena laimingiausių moterų pasaulyje, sakyčiau, mes manėme, kad jo nebėra ir daugiau niekada negrįšiu namo, kol meilės burtai nebus užmegzti ir viskas po dviejų dienų vėl normalizavosi. Tai buvo tikrai stebuklas „Mano vyrai reiškia viską man ir mano vaikams. Aš nežinau, kaip išreikšti savo gilų dėkingumą jums, daktare. Aš labai rekomenduoju, jei jums reikia skubios pagalbos bet kurioje burtų kategorijoje, nes tai yra garantuota.
    El. Paštas /dregwalispellhome@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  30. Šiandien daugybė žmonių patiria įvairių santykių skausmus, nes sunku atsisakyti tikros meilės, kartais apsimetame, kad mums viskas gerai, bet taip nėra. Norėdami gauti mylimąjį, mes taip pat stengiamės atgauti džiaugsmą ir laimę. Daktaras Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis savo galingais meilės burtais sugeba atkurti jūsų buvusįjį ar atkurti meilės gyvenimą, nes aš tai išbandžiau ir tikėjau, kad šiandien esu gyvas liudininkas. Manęs prašo asmenys, turintys santuokos ar santykių traumų, kuo greičiau susisiekti su juo WhatsApp telefonu +2348122948392 arba atsiųsti jam el. El. Paštas /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Sveiki, draugai, gerai, kad ketinate perskaityti šią temą, nes tai pasirodys kaip gera jūsų ar jūsų pažįstamo gyvenimo pokyčių patirtis. Kyla klausimas, ar turite sunkumų, ar norite įprasminti savo gyvenimą? arba sergate kokia nors liga, tai yra jūsų galimybė įsitikinti, kad jūsų problemos išspręstos, susisiekite su didžiuoju burtų šaukliu dr Ajayi el. paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber / WhatsApp“: +23487084887094. Jis taip pat specializuojasi šiose srityse

    1. Grąžinkite buvusią žmoną ar vyrą.
    2. Burtai laimėti didelius loterijos laimėjimus
    3. vaistažolės pastoti
    4. Darbo paaukštinimo burtas
    5. Išgydyti bet kokio tipo ligas (vėžį, inkstų, širdies problemas) ir kt.
    6. egzamino sėkmės burtas
    7. Keršto kerai visiems, kurie jus skaudina
    8. Burtai laimėti bet kokią teismo bylą
    9. ir daugiau, tiesiog susisiekite el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber“ arba „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  32. Gyvenimas kartais gali būti įdomus, viena minutė yra maloni, o kitą - visai kas kita. Mes su sutuoktiniu gyvenome labai gražų gyvenimą prieš netikėtą chaosą, gyvenimą be dėmių ar nepasitikėjimo, tik tada, kai mums kilo problemų dėl vaikų palaikymo, jis nustojo mokėti ir rado nuotykį lauke flirtuodamas savo sutuoktinių namuose, papuošdamas viską, ką mes patyrėme. ir dėl to, ką mes dirbome dėl nereikalingo malonumo, jaučiau savyje šią tuštumą, neįsivaizdavau, kaip padėti išgelbėti savo sąjungą su juo, nes jis negrįžo namo, jis vėlavo lauke, gėrė, rūkė ir darė įvairius dalykus niekada to nepadarė ... Bet dėka žmogaus, kuris suteikė džiaugsmo su stabilumu mano namuose, daktarui Egwali, gerų darbų vyrui, jis yra toks tikras ir palankus, nes aš bandžiau ir pasitikėjau ... Kalbėkis su juo apie savo baimes ir džiaugsitės, kad tai padarėte. „WhatsApp“ arba „Viber“ +2348122948392 arba el. Paštu dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Visiems, kurie skaito tai, turite tikėti ir būti pozityviai nusiteikę, nes veikia didesnės jėgos, nei galite įsivaizduoti. Tai pagerės, kai tikėsite ir atitinkamai elgsitės, tada kiekviena jūsų situacija pagerės, nesvarbu, ar tai numatėte, ar ne. Po susitikimo su daktaru EGWALI aš sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė kai kurios nematytos jėgos, nežinojusios, kad mano santuoka buvo pagrindinis tikslas, mes turėjome nuolatinių problemų, kurių neišsprendėme, tačiau viskas buvo atnaujinta po to, kai atvyko DR EGWALI, nes esame laimingi ir gyvename taikiai, be jokios abejonės, labai rekomenduoju tiems, kuriems reikia geras burtas veikia, jis tikrai yra patikimas bet kokioms problemoms, su kuriomis susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“/ „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  34. Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 6 dienas, kai 20 metų žmona pakeitė mane į 10 metų jaunesnį vyrą. Man 54 metai, o jai 50. Keliavau per dykumą ir kelionės metu radau daktarą Ajaji. Dievas panaudojo jį, kad išgydytų mano sudaužytą širdį, ir pašalino mano skausmus savo galingos meilės burtu. man buvo nelengva bandyti ją sugrąžinti namo nesėkmingai, ir tai tapo kančia mano vaikams, ir aš kreipiuosi į jį pagalbos. galite susisiekti su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba jo „WhatsApp“ / viber numeriu: +2347084887094.
    Jis yra žmogus, kuriuo galite pasitikėti savo rūpesčiais ir jis jūsų nenuvils

    AtsakytiPanaikinti
  35. Jei skaitote tai šiandien, laikykite save laimingu žmogumi, nes jums nereikės susidurti su kliūtimis sprendžiant problemas. Iš manęs išviliojo beveik 20 000 USD, kol pagaliau sutikau savo padėjėją daktarą Ajayi, moteris, kurią noriu vesti, pasakė, kad turėtume išeiti pertraukos, kad ji įsimylėjo savo buvusį meilužį, ji paliko namus ir mes praradome ryšį. sapnuoju mane po 6 mėnesių negirdėjimo iš jos turiu išsiaiškinti, kas iš tikrųjų vyksta, nes tai nustebino ir nesusipratome, ieškodamas pagalbos buvau apgautas įvairių netikrų burtų ratukų, bet aš buvau pasisekė, kad internete radau daktaro Ajayi kontaktą, kai ketinau mesti savo ieškojimą. Aš pasiaiškinau gydytojui Ajayi ir jis šiek tiek perskaitė, kol man pasakė, ką reikia daryti, aš vykdau jo nurodymus ir šiandien esu laimingai vedęs savo moterį ir laukiame savo pirmojo kūdikio. Galite susisiekti su daktaru Ajayi dėl jo dvasinės tarnybos Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, galite nukopijuoti arba spustelėti šią whatsapp nuorodą https://bit.ly/3nQYLnF

    AtsakytiPanaikinti
  36. GALINGAS RABOS RATUKAS, KURIS GRĄŽINO MANO VYRĄ Į GYVENIMĄ, JAM PAŠALĖJUS MANE DR. WALE WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 ARBA EL. PAŠTAS DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Sveiki, mano draugai, noriu pasinaudoti šia priemone, kad padėkočiau DR WALE, nes jis sugrąžino mano vyrą. Mano vyras paliko mane dėl savo buvusios merginos, kurią turėjo prieš susituokdamas su manimi, tai man sudėtinga padėtis. Paskambinau ir maldavau sugrįžti, jis atsisakė jis pasakė, kad daugiau manęs nemyli. Bandžiau visais įmanomais būdais susigrąžinti jį veltui aš apie tai papasakojau savo draugei, o ji man suteikė DR WALE kontaktą, o aš jam „WhatsApp“ papasakojau jam savo problemą, o jis man pasakė, ką daryti, aš tai padariau, o jis išliejo meilės burtą, kuris sugrąžino vyrą per kelias savaites. Jei jums reikia pagalbos susigyventi su buvusiuoju, pasikalbėkite su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  37. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  38. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  39. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  40. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  41. Mano žmona sirgo skydliaukės vėžiu, kuris buvo patvirtintas ketvirtos stadijos, gydytojas man pasakė, kad jis mažai ką gali padaryti, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano draugas išgelbėjo mus ir užsisakė šio kanapių aliejaus iš DR. WALE, kuris, jo teigimu, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jam galimybę, kol kas mano žmonai puikiai sekasi ir šiuo metu ji gali pati vaikščioti po namus. Maniau, kad būtina leisti kitiems, kenčiantiems nuo šios ūmios ligos, kad jei jūs turite gerą kanapių aliejų, jis tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. atsitiktinai, jei jums prireiks šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su DR WALE, kuris man ir mano žmonai pateikė šį WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    JIS VISIEMS SPRENDŽIA TOLIAS PROBLEMAS
    VISOJE GALUME:
    1. Meilužės ar vyro susigrąžinimas
    2. Dvasinis neperšaunamas
    3. Loterija
    4. Pinigų burtai
    5. Ilgo gyvenimo burtai
    6. Gerovės burtai
    7. Apsauginis burtas
    8. Gaukite darbo burtą
    9. Tapimas vadybininku
    10. Gaukite didžiulę paskolą nemokėdami jokio mokesčio
    11. Atgauti pinigus už sukčiavimą
    12. Vaiko burtai
    13. Nėštumo burtai
    14. Laisvės burtai
    15. Meilės burtai
    16, nykstantis burtas
    17. Nematomas žmogaus burtas
    18. Sėkmė arba sėkmingas burtas
    19. Santuokos burtai
    20. Keršytojas
    21. Populiarumo burtažodis
    22. Žudymo burtai
    23. Vėžio burtai
    24. Antgamtinės jėgos burtai
    25. Beprotybės burtai
    26. Nemokamos būsto paskolos burtai
    27. Filmų ir filmų gamybos burtai
    28. ŽIV/aids burtai
    29. Tuberkuliozės burtas
    30. Numesti svorio ir kūno burtai

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nesitikiu, jog suprasit, bet...

Vaistai rudens ir žiemos liūdesiui numalšinti.

\\Pirmoji apžvalga//Mėgstamiausia poetė?//