\\Pirmoji apžvalga//Mėgstamiausia poetė?//

Sveiki, šįkart po daug laiko grįžtu su kažkuo naujo - knygų apžvalga. Niekad nepagalvojau, kad galėčiau parašyti kokią nors knygos apžvalgą. Tačiau šįkart taip spontaniškai, kuomet perskaičiau šią Viktoro Aleknos knygą ,, Salomėja'', prisiminiau, jog senokai nieko nerašiau jums, tad reiktų kažką sukurpti.

Seniai nutrynė vėjas pėdas smėly, seniai
ištirpo tie lūžtantys ledai, per kuriuos bėgai
į jo vestuves... Ir nubėgai, ir likai amžinai
man, o gal ir visiems tiems, kurie bus
perskaitę ir įsiminę bent vieną tavo posmą.
Jų ras ir šioje knygoje tas, kas tik panorės 
pavaikščioti tavo svajonių pėdomis.
-Viktoras Alekna
Šie žodžiai ant knygos nugarėlės mano dėmesį patraukė pirmiausia. Paskui dar supratau, kad šis kūrinys yra apie mano mylimiausią poetę Salomėją Nerį...
Knyga yra sudaryta iš keturių dalių :
  1. Jaunystės sapnai
  2. Anksti rytą
  3. Laisvės vasara
  4. Karas! Karas!
Kiekvienoje dalyje pasakojamas vis kitoks Salomėjos gyvenimo laikotarpis. Labiausiai sužavėjo pirmi trys. Pastaruosius skaitant, net šiurpuliai kūnu bėgo, ko gyvenime man nebuvo skaitant knygą. Galbūt daugelis mano, kad Salomėja yra didžioji tėvynės Lietuvos išdavikė, tačiau mano nuomonė yra visiškai kitokia. Aš manau, kad ji viską darė dėl tam tikrų priežasčių, galbūt net nenorėdama, nes knygoje esančiuose jos eilėraščių posmuose, ryškiai matosi sielvartas, skausmas ir didžiulis nuoširdumas. Na, bet kiek žmonių, tiek ir nuomonių.

Knyga yra biografinės apysakos forma. Joje galima rasti apie jos šeima, paauglystę, meiles, mokyklą, draugus ir žinoma paskaityti eilių iš jos asmeninių archyvų. Labai nenoriu išsiplėsti. Tiesiog galiu pasakyti, kad turbūt geresnės knygos nesu skaičiusi negu šioji. TIKRAI LABAI REKOMENDUOJU.


 GYVENIMO GIESMĖ
    
     Gyvenimas mano — vėjas palaidas!
     Kaip sakalas skrieja laisvai per laukus.
     Gyvenimas mano — pavasario aidas.
     Gyvenimas mano, tai sapnas klaikus!
    
     Myliu aš gyvenimą, jauną, ugningą,
     Kaip myli pavasarį lauko gėlė!
     Myliu aš gyvenimo džiaugsmą aistringą —
     Myliu, kaip jaunystė temoka mylėt!
    
     O žeme, o motina mano brangioji!
     Mielai tu puošiesi žiedais ir krauju —
     Jei burtus tavuosius pakeistų man rojum,
     Tai būtų taip ilgu — taip ilgu be jų.
    
     Myliu aš tave, gaivalingas pasauli!
     Ir jei, kaip žvėris, tu mane sudraskysi —
 Tai mano daina, žaižaruojanti saulė,
     Vis degs ir vilios — nepavysi!
    
    

Komentarai

  1. labai tokia dviprasmiška asmenybė - vieni ją vadina parsidavėle, kiti jos gaili ir teisina. kodėl tave taip sukrėtė ši knyga?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano gyvenimas buvo sunaikintas, kai vyras man siuntė daiktus, po 13 metų mes buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, išbandžiusi tiek daug būdų, kaip susigrąžinti vyrą. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir klausė, kas tai yra, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Aš niekada nesupratau, ką jis turėjo omenyje, nesunku susigrąžinti savo vyrą. Jis sakė, kad jis naudojo burtą, norėdamas susigrąžinti savo žmoną, kai ji paliko jį kitam vyrui. Mano bosas. Jis man davė DR ODION el. Pašto adresą, kuris padėjo susigrąžinti žmoną. Aš niekada netikėjau, kad tai pavyks, bet neturėjau kito pasirinkimo susisiekti su mano pasakymais, ir jis paprašė mano informacijos mano vyras galėjo pasiūlyti išmesti jam burtą ir aš nusiunčiau jam išsamią informaciją, bet po dviejų dienų mama man paskambino, kad mano vyras meldžiasi, jog jis nori manęs grąžinti, aš niekada netikėjau, nes tai buvo tik svajonė, o aš turėjau skubėti pas mamą ir, mano nuostabai, klūpėdamas klūpojo, kad mano vyras prašytų manęs atleisti, kad jis nori manęs ir vaiko namo, kai aš pasakiau DR ODION pokalbį dėl staigaus vyro pasikeitimo ir jis aiškiai pasakė: manęs, kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad jis niekada nepaliks kitos moters. Dabar aš ir mano vyras vėl grįžome kartu ir pradėjome daryti juokingus dalykus, kurių dar nebuvo daręs, jis mane džiugina ir daro tai, ką manoma daryti kaip vyrui, nesikaupiant. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba skambinkite telefonu +2349060503921 ARBA taip pat „WhatsApp“.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš tyriau dvasinį gydymą per meilės kerus, iš to, ką perskaičiau, burtų daktaras gali užburti meilę ir sugrąžinti pasiklydusį meilužį, nepaisant atstumo. Aš taip pat skaičiau, kad bet kokią dvasinę problemą gali išspręsti tikras burtų daktaras, tačiau ne visiems galima padėti. Man pasisekė, kad susisiekiau su dr. ODION per jo el. Laišką (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp“ +2349060503921. atlikus keletą tyrimų. Mano vyras privertė mane išgyventi pragarą, kai paliko mane su 18 mėnesių dukra gyventi pas savo meilužę. Viena iš jo priežasčių buvo ta, kad jis dar nėra pasirengęs rūpintis mūsų vaiku. Padėtis privertė mane nusivilti, visą laiką buvau sutrikusi ir pamažu patyriau smegenų traumas, nes buvau bejėgė ir beviltiška. Aš maldavau DR ODION padėti man protiškai ir iš tikrųjų pareikšti jam savo dabartinę santuokos sutartį ir sustiprinti mūsų jausmus vienas kitam. Po to, kai buvo ištartas burtas, nors ir šiek tiek tikėjau, kad jis veiks, buvau nustebinta dienos, kurią man davė dr. ODION, mano vyras grįžo pas mus. Maža to, pasikeitė mūsų jausmai vienas kitam, užkeikimas pašalino abejones, susijusias su mūsų vaiko maitinimu. Šiuo metu taip jaudinuosi. Prašau, jei jums reikia bet kokios pagalbos, kreipkitės pagalbos į DR ODION. Jo el. Pašto adresas yra (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp“ +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man 32 metai. Jau 5 metus esu su savo vaikinu. Santykiai prasidėjo gerai, turėjau geriausią draugą, vadinamą Zoek. Mes visada laiką leidome kartu kaip geriausi draugai. Aš ją net supažindinau su savo vaikinu Ričardu, ir jis taip ją pamilo. Iš pradžių maniau, kad nieko nėra, kad ji žino, jog Ričardas mane myli, ir aš taip pat pasitikėjau Ričardu, tiek, kiek aš juos palieku namuose, kad kartais galėčiau įsigyti maisto produktų. Maniau, kad viskas klostėsi gerai, kol nustebau, kai mano vaikinas pradėjo keistai elgtis, slėpti savo telefoną nuo manęs, eiti skambinti ir pan. Tai aš netgi supažindinau su savo tėvais. Taigi nusprendžiau vieną ištikimą dieną pasitikėti savo geriausiu draugu. Vietoj to, aš pagavau ją mylėdamasis su savo vaikinu, Ričardas net nebuvo blaivus, jis apkaltino mane, kad be įspėjimo įsiskverbiau į kažkieno namus tiek, kiek jie mane išvarė, mano geriausias draugas atėmė iš manęs mano vaikiną. Visą naktį verkiau akimis, skambinau jo tėvams, kad jie prašytų, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Kol negirdėjau apie daktarą Ajayi puikų burtų šauklį, susisiekiau su juo, tada jam paaiškinau, jis man leido suprasti, kad su mano vaikinu yra manipuliuojama, jis man pasakė, ką man daryti, ir jis užbūrė keletą burtų, kad jį išlaisvintų. Buvau nustebęs, mano vaikinas grįžo pas mane praėjus 3 dienoms po to, kai susisiekiau su daktaru Ajayi, Ričardas prisipažino, kad ne jis kaltas, kad mano geriausias draugas jį suviliojo ir manipuliavo, visa tai, kas dabar yra praeityje, šiandien mes esame laimingi kartu ir vedė su pirmuoju mūsų sūnumi. Jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokių gyvenimo problemų, rekomenduoju susisiekti su dr. Ajayi „viber“ ar „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. Paštu drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Naudodamasis proga norėčiau padėkoti užkeikimo šaukliui, vadinamam dr. Ajayi. Kadangi jis padėjo atkurti taiką mano iširusioje santuokoje, aš jį pažinau per draugą, kuriam jis padėjo laimingais skaičiais laimėti didelę loteriją. Nenoriu gilintis į detales, bet norėčiau, kad žinotumėte, jog dr Ajayi yra tikras dvasinis žmogus, nes ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, tačiau nieko neįvyko. praėjo, kol mano draugas supažindino jį su manimi, susisiekė su mano iširusia santuoka ir viską jam paaiškino, jis man pasakė, ką daryti, ko aš laikiausi, ir šiandien aš esu laimingas vyras savo santuokoje, mano žmona grįžo namo ir pasakė, kad ji to nedaro nebenoriu skyrybų, o daktaro Ajayi dėka ji nėščia nuo mažo berniuko, o mano finansinė padėtis pagerėjo. Jei jums reikia pagalbos dėl visko, kas jus vargina, susisiekite su „Great Spell Caster“ dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094, tai 100% garantuota

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mano vardas Mia. Šiandien aš dalinuosi savo liudijimu su pasauliu, niekada neįsivaizduoju savęs taip darančios, bet esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad ir kiti turėtų jų pagalbą. Kaip slaugytoja, turiu du vaikus, o mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo, jis tiesiog išėjo iš namų, o kitas dalykas, kurį išgirdau, kad jis mato kitą moterį, iš visų jėgų stengiausi jį sugrąžinti namo, bet jis elgėsi keistai aš. Buvau nusivylusi ir suniokota, ieškojau pagalbos įvairiais kampais, kol pamačiau įrašą apie burtininką daktarą Ajayi. Aš susisiekiau su daktaru Ajayi, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino, kad užkerės burtais ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, aš tai apmąsčiau, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė ir mano vyras grįžo namo ir atsiklaupė maldauti atleidimo, bet pirmasis buvo netikėtas jo skambutis, nes mes nesikalbėjome jau maždaug 6 mėnesius. Gydytojas Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių žmogus, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

    El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „WhatsApp“ numeris: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ar jums skauda širdį? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigrąžinti savo buvusįjį “, jis iš tikrųjų yra tikras ir sąžiningas meilės burtų ratukas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybės, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyrą, bet jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodąją magiją, kad jis manęs nekęstų ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris grąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad dr. Ogala gali padėti greitai susigrąžinti buvusį vaikiną. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad manęs taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vėl džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dėkoju galingam burtų ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. jei esate čia ir jūsų mylimasis jus atsisako, arba jei jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siųskite el. laišką šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Išsaugokite santuoką ir susigrąžinkite buvusį mylimąjį! Galingi meilės burtai, kurie veikia greitai
    Mano vaikinas paliko mane kitai mergaitei. Jis man vis sako, kad aš jam nieko. Jis nori pasimylėti su kita mergina. Jis manęs nebesijaučia. Tai prasidėjo daugiau nei prieš savaitę. Šiuo metu jis taip pat kalbėk su manimi, bet ne pagal savo nuotaiką ar atstatydamas mūsų santykius. jis tai daro, nes prašau, kad jis būtų su manimi bent kelias valandas ar kelias minutes ... mes kalbamės tik vieną kartą ... bet aš negaliu likti be jo, aš noriu grįžau .. Aš tikrai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ogala galėtų padėti greitai grįžti atgal. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Praėjus 11 valandoms, mano bf tikrai man paskambino ir pasakė, kad manęs taip pasiilgsta, taip nuostabu !! Taigi tą pačią dieną jis grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį man sukėlė. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo tvirtesni nei buvo anksčiau, aš esu Puikus. jis toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad Dr.Ogala yra tikra. jei esate čia ir jums reikia pagalbos. Daugiau neverk, dabar susisiekk su Dr.Ogala. Štai jo kontaktas, siųskite jam el. Laišką šiuo adresu: drogalad02gmail.com arba paskambinkite / WhatsApp: +2347049668119. Čia rasite daugiau informacijos? https://facebook.com/ogalaspelltemple. Taip pat jūsų visiškam bet kokios rūšies ligos ar ligos gydymui.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Šiandien daugybė žmonių patiria įvairių santykių skausmus, nes sunku atsisakyti tikros meilės, kartais apsimetame, kad mums viskas gerai, bet taip nėra. Norėdami gauti mylimąjį, mes taip pat stengiamės atgauti džiaugsmą ir laimę. Daktaras Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis savo galingais meilės burtais sugeba atkurti jūsų buvusįjį ar atkurti meilės gyvenimą, nes aš tai išbandžiau ir tikėjau, kad šiandien esu gyvas liudininkas. Manęs prašo asmenys, turintys santuokos ar santykių traumų, kuo greičiau susisiekti su juo WhatsApp telefonu +2348122948392 arba atsiųsti jam el. El. Paštas /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. Gyvenimas kartais gali būti įdomus, viena minutė yra maloni, o kitą - visai kas kita. Mes su sutuoktiniu gyvenome labai gražų gyvenimą prieš netikėtą chaosą, gyvenimą be dėmių ar nepasitikėjimo, tik tada, kai mums kilo problemų dėl vaikų palaikymo, jis nustojo mokėti ir rado nuotykį lauke flirtuodamas savo sutuoktinių namuose, papuošdamas viską, ką mes patyrėme. ir dėl to, ką mes dirbome dėl nereikalingo malonumo, jaučiau savyje šią tuštumą, neįsivaizdavau, kaip padėti išgelbėti savo sąjungą su juo, nes jis negrįžo namo, jis vėlavo lauke, gėrė, rūkė ir darė įvairius dalykus niekada to nepadarė ... Bet dėka žmogaus, kuris suteikė džiaugsmo su stabilumu mano namuose, daktarui Egwali, gerų darbų vyrui, jis yra toks tikras ir palankus, nes aš bandžiau ir pasitikėjau ... Kalbėkis su juo apie savo baimes ir džiaugsitės, kad tai padarėte. „WhatsApp“ arba „Viber“ +2348122948392 arba el. Paštu dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  11. Santuokoje turėjau problemų, nes mano vyras nori skyrybų, bet man pavyko priversti jį atsisakyti padedant dvasiniam žmogui, vadinamam daktarui Ajayi, ir dabar mes gyvename ramiai. Jei gyvenime susiduriate su bet kokia problema ir norite ilgalaikio sprendimo, dr. Ajayi yra tinkamas vyras darbui, susisiekite su „Whatsapp“ / „Viber“: +2347084887094 Aš esu gyvas jo galios liudijimas. Jis taip pat ruošia vaistažoles bet kokiai ligai, apie kurią žinote, daro stebuklus ir stebuklus, dėkoju savo žvaigždėms, kad kreipiausi į jį pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Su vyru esame susituokę maždaug aštuonerius metus. Mes buvome laimingai susituokę, turėjome du vaikus - berniuką ir mergaitę. Prieš penkis mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitinka. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpina manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo maždaug tris-šešias dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete radau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad DR WALE gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, aš maniau, kad turėčiau su juo susisiekti, kai susisiekiau su juo, pasakiau jam apie bėdas, su kuriomis susidūriau savo santuokoje, jis man pasakė, kad užburs man burtą. po kelių savaičių mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Viskas DR WALE dėka. Jei jums reikia burtų ratuko, galinčio užburti tikrai veikiantį burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. neseniai susitaikėm, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Naktinė kumelė, kuri truko beveik 4 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį, abu judame į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu išreikšti, koks esu dėkingas DR WALE už atgaivinimą, tarsi mes pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus vienas kitame, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE. jei taip pat turite problemų su židiniu. Susisiekite su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA el. paštu drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Sveiki dar kartą, tik norėjau padėkoti už meilės burtą. Norėjau papasakoti trumpą savo santuokos istoriją Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi, vyras per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie DR WALE ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi ir dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras šiuo metu yra šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu labai laimingas ir privilegijuotas, kad susipažinau su DR WALE. Ačiū! Jei turite panašių problemų, susisiekite su DR WALE ir būkite tikri, kad sulauksite pagalbos.
    Čia jo kontaktas.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Labai džiaugiuosi, kad susisiekiau su daktare Ibinoba, kuri padėjo man susigrąžinti buvusį vyrą iš kitos moters po 3 metų išsiskyrimo. Esu labai laiminga, nes niekada netikėjau burtų rašymu ir susisiekimu su burtininkais, kad išspręsčiau savo problemą, bet po 3 metų išsiskyrimo su vyru, būdamas vienišas, turėjau susisiekti su daktaru Ibinoba, kai perskaičiau apie jį internete ir kaip jis padeda žmonėms. . Labai džiaugiuosi, kad tai padariau. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, maldavo manęs ir vaikų, kuriems reikia tėvo, ir aš esu labai laiminga. Šį vyrą radau iš liudijimų, kad jis gali išspręsti nėštumo ir meilės problemas, todėl susisiekiau su juo, kad padėtų man, ir po 48 valandų mano vyras grįžo namo ir mes laimingai gyvename kartu. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  16. MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  17. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodicas, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. susisiekite su gydytoju Ilekhojie naudodami Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  18. Mane paliko aštuonerių metų vyras. Nevalgiau ir su niekuo nekalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta, kad dėl viso streso atsidūriau ligoninėje. Vieną dieną internete ieškojau pagalbos, nes aš jį labai myliu ir juo rūpinuosi ir aš tiesiog noriu, kad jis grįžtų namo. Radau tiek daug liudijimų apie daktarą Ilekhojie, kad jis išsprendė tiek daug santykių problemų... Buvau priverstas jam paskambinti ir viską jam paaiškinti, nes mačiau daug gerų istorijų apie jį. Jis man pasakė, kad mano vyras grįš po kelių dienų, kai padės man susitaikymo burtą. Padariau kaip liepė ir pateikiau viską, ko prašė ir lygiai po 3 dienų vyras grįžo namo savo noru ir paprašė susitaikyti. Labai džiaugiuosi, kad daktaras Ilekhojie padarė, kaip pažadėjo. Jei norite pagalbos santuokoje, pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie. El. paštas gethelp05@gmail.com WhatsApp/Viber +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  19. Labai rekomenduoju šią paslaugą patiriantiems sunkumų bandant atkurti santykius/santuoką. Jis yra tikras reikalas. galite susisiekti su DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugelį metų, o aš visur ir kitais burtininkais ieškojau pagalbos, bet jokio rezultato, kol draugas nesupažindino manęs su DR WALE. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū DR WALE. Visiems, ieškantiems tikro burtažodžio, susisiekite su DR WALE per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Prieš kelis mėnesius mano vyras sakė, kad būdamas su manimi jaučiasi prislėgtas ir jam reikia išsiskyrimo. Buvau pasimetusi ir per daug įskaudinta, bet nežinau, kas nutiko mūsų santykiuose, dėl kurių jis išsiskyrė, verkiau draugei ir ji man papasakojo, kaip daktaras Azenas atkūrė savo santykius su savo kerais. Buvau įsitikinęs ir nusiunčiau žinutę Dr Azen per WhatsApp: +2248133500051. Jis atsiliepė ir pažadėjo man padėti, kad vyras grįš pas mane. Aš padariau taip, kaip man pasakė daktaras Azenas. Po kelių dienų mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Dabar jis mane taip traukia, lyg nieko nebūtų nutikę, ir mes gyvename laimingai. Ar turite kokių nors problemų dėl santuokos ir sveikatos? Dr Azen yra sprendimas jiems visiems. Galite susisiekti su juo per WhatsApp: +2348133500051 arba el. paštu: dr.azensacredtemple@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Noriu paliudyti apie puikų ir galingą burtininką DR WALE, kuris sugrąžino mano buvusįjį, kuris paliko mane ir susižadėjo su kita mergina, mes buvome laimingi kartu, kai staiga jis tiesiog pasikeičia, jis man skambindavo kiekvieną rytą ir vakare prieš miegą, bet visa tai nutrūko be jokios priežasties. kai tik jam paskambinsiu, jis ant manęs rėkė ir pasakė, kad nebenori su manimi turėti nieko bendra, aš buvau tokia liūdna ir sutrikusi, kad nežinojau ką daryti, tada prisijungiau prie interneto ir ieškojau, kaip susigrąžinti savo ex tada radau straipsnį, kuriame kažkas kalbėjo apie tai, kaip didysis ir galingas DR WALE jai padėjo, ir ji paliko jo WhatsApp numerį +2347054019402, paėmiau ir susisiekiau su juo. Aš jam pasakiau savo problemą, jis tik nusišypsojo ir liepė atsipalaiduoti, viskas bus gerai, aš padariau viską, ko jis prašė, ir jis patikino, kad po kelių savaičių mano buvęs sugrįš. Mano didžiausiai nuostabai po trijų dienų atėjo mano vaikinas. nugara klūpo ir maldauja, kad priimčiau jį atgal, dabar esame tokie laimingi kartu. DR WALE taip pat gali padėti susisiekti su juo WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas:drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  22. Aš taip džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik penkerius metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo. Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu DR WALE! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju jums, DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir grąžinote man vyrą. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE dabar ir garantuoju, kad jis jums padės. susisiekite su juo per: WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. MANO VYRAS GRĄŽO SU PADĖBA DR. WALE MEILĖS RABABA
    Taip susijaudinęs, kad mano iširusi santuoka atkurta, mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų tris vaikus dėl kitos moters. Buvau labai laiminga, kai sutikau DR WALE, kaip jis padėjo daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl kreipiuosi į jį, kad padėtų ir man. taip DR WALE padėjo man sugrąžinti vyrą. Didelis ačiū tau, DR WALE, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs Vyras taip greitai sugrįš pas mane su tavo kerais. Tu esi geriausias ir didžiausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia susigrąžinti buvusią meilužę arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, susisiekite su DR WALE dabar. Štai jo kontaktas: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. Stiprus ir galingas meilės burtas, kad susigrąžinčiau jūsų buvusįjį. Nusprendžiau, kad visą dieną praleisiu internete, kad įsitikinčiau, jog daugelis žmonių galės perskaityti šį mano liudijimą apie DR WALE, kuris yra galingas rašybos ratukas iš Afrikos. Kai mane paliko mylimasis, tą pačią dieną buvau tokia vieniša, kad nusprendžiau ieškoti patarimų apie santykius, niekada nežinojau, kad tai yra gairės, kurios užtikrins mano meilužio sugrįžimą. Perskaičiusi daugybę patarimų, kaip geriau atkurti savo santykius, sužinojau, kad DR WALE turi daug rekomendacijų nei kiti burtininkai, todėl nusprendžiau, kad DR WALE yra tinkamas asmuo ir aš susisiekiau su DR WALE per jo duomenis, kuriuos mačiau internete, ir buvau toks laimingas, kad pasirinkau dirbti su DR WALE, nes jo darbas buvo 100% tobulas, o burtai sugrąžino mano meilužį pas mane su greitu palengvėjimu. taip pat susisiekite su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  28. Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
    Ar turite bylą teisme
    Ieško paaukštinimo
    Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
    Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
    Jus kankina insultas
    Ar sergate vėžiu
    Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
    Norite susigrąžinti iširusią santuoką
    Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
    Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
    Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
    ir taip toliau ir pan.
    susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
    Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Mano žmona sirgo skydliaukės vėžiu, kuris buvo patvirtintas ketvirtos stadijos, gydytojas man pasakė, kad jis mažai ką gali padaryti, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano draugas išgelbėjo mus ir užsisakė šio kanapių aliejaus iš DR. WALE, kuris, jo teigimu, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jam galimybę, kol kas mano žmonai puikiai sekasi ir šiuo metu ji gali pati vaikščioti po namus. Maniau, kad būtina leisti kitiems, kenčiantiems nuo šios ūmios ligos, kad jei jūs turite gerą kanapių aliejų, jis tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. atsitiktinai, jei jums prireiks šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su DR WALE, kuris man ir mano žmonai pateikė šį WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    JIS VISIEMS SPRENDŽIA TOLIAS PROBLEMAS
    VISOJE GALUME:
    1. Meilužės ar vyro susigrąžinimas
    2. Dvasinis neperšaunamas
    3. Loterija
    4. Pinigų burtai
    5. Ilgo gyvenimo burtai
    6. Gerovės burtai
    7. Apsauginis burtas
    8. Gaukite darbo burtą
    9. Tapimas vadybininku
    10. Gaukite didžiulę paskolą nemokėdami jokio mokesčio
    11. Atgauti pinigus už sukčiavimą
    12. Vaiko burtai
    13. Nėštumo burtai
    14. Laisvės burtai
    15. Meilės burtai
    16, nykstantis burtas
    17. Nematomas žmogaus burtas
    18. Sėkmė arba sėkmingas burtas
    19. Santuokos burtai
    20. Keršytojas
    21. Populiarumo burtažodis
    22. Žudymo burtai
    23. Vėžio burtai
    24. Antgamtinės jėgos burtai
    25. Beprotybės burtai
    26. Nemokamos būsto paskolos burtai
    27. Filmų ir filmų gamybos burtai
    28. ŽIV/aids burtai
    29. Tuberkuliozės burtas
    30. Numesti svorio ir kūno burtai

    AtsakytiPanaikinti
  30. Visada norėjau negyventi nuo algos iki algos ar turėti jokių skolų. Buhalterijos srityje dirbau apie 20 metų ir vos galą suvesti. Atrodė, kad kiekvieną kartą, kai pereisiu į kompaniją ir gausiu atlyginimą, mano pragyvenimo išlaidos žymiai padidės ir aš niekada negalėsiu išsiveržti į priekį. loterijos burtai. Tada vieną dieną mano geriausias draugas man pasakė tiesą apie tai, ką padarė, kai žmona jį paliko. Jam buvo užkeiktas meilės burtas, ji sustabdė skyrybų procesą ir jie grįžo kartu. Kai jis man tai pasakė, aš paklausiau, kam jis naudojosi, ir jis davė man savo „WhatsApp“ kontaktą. +2347054019402 ir aš nedelsdamas susisiekiau su DR WALE pagalbos. Mačiau, kad jie siūlė įvairius pinigų burtus, kad padėtų laimėti loterijoje. Mane iškart suintrigavo. Visada jaučiau, kad kada nors laimėsiu loterijoje. Turėjau jackpot loterijos burtą ir laukiau savo laimėjimo. Man buvo liepta žaisti loterijoje kiekvieną savaitę ir aš padariau tai, kas buvo liepta. Šiaip lošiau loterijoje kiekvieną savaitę, tad tai nieko nepakeitė. Maždaug per dvi savaites tai įvyko. Aš laimėjau 100 000 USD!! Negalėjau patikėti! Nepakako pinigų iš karto išeiti į pensiją, bet aš juos gerai investavau ir tai leido man dirbti ne visą darbo dieną ir padės išeiti į pensiją daug anksčiau. Esu amžinai dėkingas, kad radau DR VELĄ. Galite susisiekti su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Ačiū DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. „WhatsApp“: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei jums skauda širdį, ir aš jus patikinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai jums padės.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nesitikiu, jog suprasit, bet...

Vaistai rudens ir žiemos liūdesiui numalšinti.