Susipažinkime//pirma dalis//tag

Sveiki!
Gal kas nors vis dar prisimena mane iš šio blog'o bei pastebėjo, kad ištrinti visi įrašai. Kodėl aš juos ištryniau ir buvau dingusi iš čia? Todėl, jog pasikeitė mano mąstymas daugeliu aspektų ir paprasčiausiai be galo ėmė trūkti minčių, įkvėpimo bei laiko rašymui. Žinoma, laiko vis dar trūksta, bet bandau čia grįžti ir atrasti to laiko, nes vis dėl to galbūt netyčia kažkada gyvenime man pravers tas rašymas, neskaitant mokyklos reikalų. Šis tag'as yra su dvidešimt keturiais klausimais, tačiau aš šįkart padalinu per pusę ir atsakysiu į dvyliką klausimų, o kitam įraše atsakysiu į likusiuosius klausimus. Taigi, geriau nieko nelaukusi pradėsiu.

1. Koks mano pilnas vardas?
Aš esu Jurgita Cecilija Karčiauskaitė. Pirmąjį vardą man davė močiutė, paskui turėjau gauti ir krikšto vardą, tačiau pastarojo negavau, nes buvo pasakyta, jog mano vardas ir taip šventas. Visai neseniai, vos praeitų metų gegužės mėnesį priėmiau sutvirtinimo sakramentą ir gavau dar Cecilijos vardą. Mano sutvirtinimo vardo pasirinkimas turi savo istoriją, tačiau ją išgirsite kažkada vėliau, jeigu tik norėsite!

2. Koks yra mano zodiako ženklas?
Gimiau lapkričio dvidešimtą dieną. Tarpe skorpiono ir šaulio ženklo, mat skiria vos  kelios dienos. Daugelis žmonių sako, kad skorpiono ženkluose esančių asmenų beveik niekas nemėgsta. Pasak jų, šio ženklo žmonės yra labai šykštūs, pasikėlę, šalti ir nebendraujantys.Tačiau aš apie save to negalėčiau pasakyti. Buvo ne vienas kartas,kai man pasakė, kad aš esu labai pasikėlus, nedraugiška ir šalta. Tik esmė tame, kad jie buvo normaliai su manimi nepabendravę arba visiškai nebendravę. Tačiau bent jau pusės iš jų nuomonės pasikeitė, kai pabendravo su manimi, kuo aš labai džiaugiuosi. Apie skorpionus dar sako, kad jie ryžtingai siekia savo tikslo. O su šiuo dalyku aš sutikčiau visu šimtu procentų. Na, o apie šaulius sako, jog jie mėgsta keliauti, svajoja pasauly palikti pėdsaką.Šaulio silpnoji pusė yra kuklumo jausmo trūkumas. Tačiau šio jausmo many tikrai netrūksta. Vis dėl to tikriausiai pirmą kartą suvokiau koks stiprus viduriukas aš esu...

3. Kas mano geriausia draugė?
Tos vienintelės aš neturiu. Senajam mieste turiu gerą draugę Ievą, draugą Aringą, Karolį. Na, o Vilniuje, ta tikrai be galo nuostabi draugė yra mano klasiokė Daiva. Būdama su ja aš visiškai nesivaržau, esu savimi. Ji mane be galo motyvuoja, skatina siekti tikslo, nepasiduoti ir nebijoti. Žinau, kad, jog ir kas be nutiktų, ji mane tikrai motyvuos, patars. Pabendravę su ja tikrai suprastumėte kodėl ši optimizmo pilna draugė yra mano draugė.Taip pat labai gerai sutariame su Emilija, kuri padeda visur ir visada. Myliu ir kitus draugus, nors ir ne visur mūsų nuomonės sutampa.

4. Kaip jaučiuosi šią akimirką?
Dabar esu tikrai tokioje labai vidutiniškoje savijautoje, tačiau kartu be galo laiminga. Visą savaitę beprotiškai skauda galvą, esu labai pavargusi, o nuotaika keičiasi kaip nežinau kas, bet pagalvojusi, kad turiu nuostabius draugus, šeimą, mokausi mokykloje, kurioje ir svajojau mokytis, gyvenu viename mėgstamiausių miestų, greitai pavasaris ir aš vis labiau artėju savo tikslo link, aš tampu be proto laiminga ir džiaugiuosi, kad esu.

5. Koks dabartinis santykių statusas?
Vieniša ir kartais atrodo, jog tapsiu senmergė. Todėl, kad vis neatsiranda tokio, kuris priimtų mane tokią, kokia aš iš tikrųjų esu.

6. Koks mano mėgstamiausias filmas?
O gal labiau vertėtų sakyti filmai? Labai patinka filmas ,,Aukšta klasė'', ,,Dainuok'' ir ,,Paskutinė daina''. Visi jie yra bent kažkiek muzikiniai ir motyvuoja, jog, kad ir kas be nutiktų reikia siekti savo tikslo ir nenuleisti rankų. Motyvuoja nemesti muzikos ir dainavimo, apskritai niekada. Na, nebent, kai pasensiu ir nebeturėsiu jėgų...

7. Koks mano ūgis?
Esu tikrai žema, kaip savo amžiaus. Man šešiolika ir kai paskutinį kartą matavausi ūgį, jis buvo 153cm. Tikrai labai dažnai tenka dėl to kompleksuoti, ypač kai apsipirkinėju. Praeitų metų vasarą,parduotuvėje ,,Bershka'', radau tikrai labai patinkančias kelnes,tačiau jos, mano nuomone, ant manęs atrodė ,,klouniškai''. Tada buvau tikrai nusivylusi ir ėmiau kompleksuoti.

8. Kokia mėgstamiausia daina?
Šiuo metu tai būtų Jazzu -,,aš skiriu tau šį lietų''. Ji mane priverčia be galo susimąstyti visiškai apie viską. Na, o šiaip labai nemėgstu šio klausimo, nes niekada nebūna tos vienos mėgstamiausios dainos.

9. Kokie yra trys dalykai, kuriuos myliu labiausiai?
Pirmoje vietoje yra muzika. Į ją įeina viskas, viskas. Tiek dainavimas, tiek grojimas, tiek tiesiog jos klausymas, mylimi atlikėjai, mano vokalo mokytoja. Be muzikos nebūtų manęs, nes tai yra turbūt dalykas dėl kurio aš gyvenu.
Antroje vietoje atsiranda visi tie gyvi dalykai, kuriuos aš myliu. Tiek šeima, draugai, tiek gamta, jūra, kelionės. Viskas kas mane beprotiškai motyvuoja.
Na, o trečia vieta atitenka mano tikslams ir svajonėms. Turbūt nėra nė dienos, kai apie šiuos dalykus nepagalvoju.

10. Kokie yra trys dalykai, kurie mane labiausiai liūdina?
Pirmasis tikrai būtų patyčios. Patyriau jas ir net savo priešui jų nelinkėčiau. Ar tai vyktų tiesiai į akis, ar būtų apkalbinėjimas už nugaros, vis vien labai skaudina ir žeidžia.
Antrasis - melas. Prašau, sakykit tiesą, kad ir kokia ji skaudi būtų, o ne šnekėkit už nugaros.
Trečiasis - homofobija. Tai ne liga, o normalus dalykas. Taigi, gerbkit, nes niekada nežinot ar tokie nebus jūsų vaikai.

11. Kokie yra trys dalykai, kurie daro mane laimingą?
Pirmiausia tai dainavimas.
Antras - laimė. Nesvarbu ar tai būtų mano ar kitų. Visada smagu matyti kitus besišypsančius.
Trečias - koncertai. Ypač Leon Somov & Jazzu. Po jų visada jaučiu ilgą laiką ekstazę. Gaila, jog šį mėnesį bus paskutiniai šios grupės koncertai, tačiau tikiu, kad jie bus ypatingi.

12. Koks mano mėgstamiausias patiekalas?
Tikrai nepasakysiu, nes yra labai daug, kuriuos dievinu. Tik be proto nemėgstu šaltibarščių, bet ko kas yra su svogūnais, burokų, nebent tai būtų sriuba, o šiaip mėgstu beveik viską. Beje, galiu pasakyt savo mėgstamiausią gėrimą, vietoje patiekalo.Tai - mėtinė mocha. Tai yra kava su mėtiniu sirupu.Jei kada būsite ,, Caffeino''  kavinėje, būtinai paragaukit! SKANAUS!

Na, šis įrašas jau baigėsi. Kitą tag'o dalį planuoju įkelti maždaug kitą savaitę, tačiau nieko neprižadu. Pabaigoje noriu palinkėti visuomet būti savimi, pasitikėti savimi ir kuo daugiau šypsotis!

Komentarai

  1. Labas, Jurgitėle! Smagu Tave matyti vėl sugrįžusią į blogų pasaulį! Tikiuosi, kad neapleisi šio tinklaraščio ir pasistengsi kuo įmanoma daugiau džiuginti savo skaitytojus savo įrašais!
    Mano blogas: https://shiningstarthoughts.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Nesitikiu, jog suprasit, bet...

Vaistai rudens ir žiemos liūdesiui numalšinti.

\\Pirmoji apžvalga//Mėgstamiausia poetė?//